Skapa en Meta (Amazon Bedrock)-koppling

För att kommunicera med Meta skapar du en koppling till Meta (Amazon Bedrock)-analyskällan. Skapa kopplingen i hubben Skriptredigeraren eller Skriptredigeraren.

Inställningar som kan konfigureras

I följande tabell förklaras de inställningar som ska konfigureras för kopplingen.

Mer information om parametrarna finns Amazon Bedrock-dokumentationen: Meta Llama 2 and Llama 2 Chat-modeller

Inställningar som kan konfigureras i kopplingsdialogen
Fält Beskrivning
Meta Model

Välj en modell som ska användas för att generera svaren.

AWS Region Välj lämplig geografisk region där AWS-resurserna finns.
Use FIPS Endpoint (US Regions Only) Välj om kommunikationen mellan anslutningen och AWS använder kryptering som överensstämmer med någon version av FIPS (Federal Information Processing Standard).
AWS Access Key

Ange AWS-åtkomstnyckel-ID, som är en del av åtkomstnyckelparet (den andra är den hemliga nyckeln) som du måste ange som autentiseringsuppgifter för att autentisera AWS-kontot.

AWS Secret Key Ange den hemliga AWS-nyckeln, som är en del av åtkomstnyckelparet (den andra är åtkomstnyckel-ID) som du måste ange som autentiseringsuppgifter för att autentisera AWS-kontot.
Maximum Token Count

Ange längden på det svar som genereras av modellen, i tokens. Efter det valda antalet tokens trunkeras svaret.

Temperature Kontrollera slumpmässighet i svaret. Ett lägre värde anger lägre slumpmässighet.
p

Detta är en extra kontroll av slumpmässigheten. Framför allt kommer färre sannolikhetsalternativ ignoreras om du använder ett lägre värde. Att ställa in till 0 eller 1.0 inaktiverar parametern.

Association Field

Ange ett associeringsfält, ett fält från indatatabellen som innehåller en unik identifierare.

Det här fältet behöver inkluderas i källdata när du gör en slutpunktsbegäran för att resultattabellen som returneras ska associeras till källfältstabellen med en nyckel. Det utsedda fältet kommer att returneras som ett fält i svaret och göra det möjligt för svar att kopplas till källdata i datamodellen. Det kan vara alla fält med ett unikt ID, antingen från källdata eller som en del av tabellens laddningsprocess.

Name Namnet på kopplingen. Standardnamnet används om du inte anger ett namn.

Skapa en ny koppling

Du kan skapa en koppling till den analytiska kopplingen från hubben, från Skriptredigeraren i en befintlig app eller från Skriptredigeraren i ett befintligt skript. Följ nedanstående steg för att skapa en koppling.

1. Använd kopplingen viaSkriptredigeraren eller Skriptredigeraren.

Klicka på Skapa ny koppling och välj Meta (Amazon Bedrock)-kopplingen från listan.

2. Fyll i kopplingsdialogfälten.

3. Klicka på Skapa.

Datakopplingen sparas till utrymmet där appen skapas så att den kan återanvändas i andra Qlik Sense-appar och -skript. Den är också listad under Datakopplingar i Skriptredigeraren eller Skriptredigeraren.

När du har skapat kopplingen kan du använda den för att ladda data med förfrågningar och plattformens svar på dem. Du kan också använda den i diagramuttryck. Mer information finns i Välj och ladda data från en Meta (Amazon Bedrock)-koppling och Använda Meta (Amazon Bedrock)-kopplingar i visualiseringsuttryck.