Välkommen till Qlik Cloud

Qlik Cloud kopplar samman data, insikter och åtgärder med aktiv intelligens levererad av marknadens enda end-to-end-lösning för dataintegration och analyser.

NyheterMigrera till Qlik Cloud

Presentation av Qlik Cloud

Qlik Cloud är en molnplattform för dataintegrering och analys som är byggd för aktiv intelligens. Den tillhandahåller dataintegrering och analystjänster som kan användas tillsammans eller självständigt.

Komma igång och inlärningsalternativ

Den tekniska dokumentationen för Qlik innehåller exempel, introduktionskurser och felsökning för alla, oavsett var du befinner dig på din resa.

Översikt över gränssnittet

När du loggar in i Qlik Cloud för första gången hittar du handledningar och demonstrationer som hjälper dig att komma igång.

Qlik Cloud Government

Qlik Cloud Government skiljer sig från Qliks kommersiella Qlik Cloud-erbjudande. Den innehåller säkerhetsprotokoll som krävs för att stödja den offentliga sektorn i USA och är godkänd på FedRAMP:s Moderate Impact Level (IL) och försvarsdepartementets (DOD) IL2.

Data analyseras

Qlik Cloud-analys erbjuder moderna analysfunktioner för alla typer av användare och användningsområden – från självbetjäningsanalyser till interaktiva instrumentpaneler och applikationer, samtalsanalyser, metadatakataloger och ursprung, mobilanalyser, rapportering och varningar.

Använda analyser för att utforska data

Arbeta med appar och visualiseringar för att få en översikt över dina data. När du ser relationerna i dina data kan du fatta välgrundade beslut och göra upptäckter.

Skapa analyser och visualisera data

Skapa kraftfulla analyser och datavisualiseringar. Apparna du skapar utgör grunden som appanvändare kan använda för att visualisera och utforska data.

Läser in och modellerar analysdata

Lägg till dina datakällor först, läs sedan in data i din app och börja skapa din datamodell.

Leverans av data och ursprung för analys

Alternativ för att läsa in både ursprungsdata och lokala data till din Qlik Cloud-klientorganisation.

Maskininlärning med Qlik AutoML

Automatiserad maskininlärning hittar mönster i dina data och använder dem för att förutsäga framtida data.

Integrerar data

Qlik Cloud Data Integration gör det möjligt för dig att skapa datapipelines som ger möjlighet att utföra olika dataintegreringsuppgifter till stöd för din dataarkitektur och dina analyskrav. Genom att registrera data kan du automatisera inkrementell dataflytt och använda fördröjd sammanslagning vilket reducerar kostnaderna.

Presentation av Qlik Cloud Data Integration

Ger dig en introduktion till koncept och byggstenar i Dataintegrering.

Skapa en datapipeline

Skapa en datapipeline för att automatisera, organisera och övervaka omvandling från slutpunkt till slutpunkt.

Replikera data

Replikera data från datakällor som stöds till valfritt mål som stöds.

Koppla till datakällor

Datakopplingar används för att datatillgångar ska få tillgång till datakällor, extern lagring och molndatalager som används i ett dataprojekt.

Övervaka och utföra dina datauppgifter

Övervaka och styr status och förlopp för dina datauppgifter med övervaka-vyer.

Dataintegrering-videor

Titta på några av våra korta videoklipp för att komma igång med att integrera data.

Bygger automatiseringar

Qlik Application Automation skapar ett visuellt gränssnitt utan koder, där det är enkelt att bygga automatiserade arbetsflöden för analyser och data.

En tillämpning är en sekvens med åtgärder och utlösare som körs på samma sätt som ett program. Det kan vara ett enkelt arbetsflöde som samlar information från ett program och skickar det vidare till ett annat. Det kan också vara en pipeline från slutpunkt till slutpunkt som tar dig från rådata till aktiv intelligens. Du kan använda automatiseringar för att automatisera din analysmiljö, skapa datadrivna arbetsflöden och bädda in data och analyser i dina affärsprocesser.

Visa alla avsnitt

Administration

Administratörer ansvarar för att driftsätta, konfigurera och hantera Qlik Cloud-prenumerationen och -miljön. Qlik Cloud-miljön erbjuder central hantering och styrning, underlättar introduktion av användare och hjälper till att säkerställa att systemet är korrekt och tillförlitligt.

Planera din Qlik Cloud-driftsättning

För att planera din distribution av Qlik Cloud på ett bra sätt behöver du överväga faktorer som företagets geografiska spridning, befintliga driftsättningar, säkerhet, kapacitet och hur du vill hantera din Qlik Sense-prenumeration och -miljö.

Driftsättning Qlik Cloud

För att distribuera Qlik Cloud följer du en standarduppsättning av steg på hög nivå, inklusive registrering, konfigurering av systemet, tillägg av användare och konfigurering av hanteringsprocesser.

Hantera Qlik Cloud

Qlik Cloud-miljön erbjuder central hantering och styrning, underlättar introduktion av användare och hjälper till att säkerställa att systemet är korrekt och tillförlitligt. Att administrera klientorganisationen omfattar att hantera användare och resurser, säkerhetsinställningar och allmän systemadministration.

Utveckling av analyser och dataintegreringar

Med API:er och verktyg i Qlik Cloud kan du bygga, utöka och driftsätta anpassade datadrivna program. Du kan enkelt skapa kombinationsprogram, appar och visualiseringar när du behöver dem, och bädda in funktionsrika och engagerande analyser i programmen.

Gå till Qlik Developer

Migrera till Qlik Cloud

Besök Migrationscentret och granska den information som finns för användare och administratörer för att snabbt komma igång i den nya Qlik Cloud-miljön, om du flyttar från QlikView eller Qlik Sense Enterprise Client-Managed.

Andra Qlik-lösningar

Om du vill ha hjälp med klienthanterade analyslösningar för Qlik (på plats) hittar du direkta länkar till andra hjälpsystem från Qlik här.

Du kan läsa dokumentationen för klienthanterade Qlik-lösningar på hemsidan Qlik Help.