Driftsätt och administrera Qlik Cloud

Qlik Cloud-administratörer ansvarar för att distribuera, konfigurera och hantera Qlik Cloud-prenumerationen och -miljön. Qlik Cloud-miljön erbjuder central hantering och styrning, underlättar introduktion av användare och hjälper till att säkerställa att systemet är korrekt och tillförlitligt.

Planera din Qlik Cloud-driftsättning

Det här avsnittet beskriver viktiga koncept och överväganden som hjälper dig att planera driftsättningen, inklusive prenumerationsalternativ, kapacitet och systemkrav.

Driftsätta Qlik Cloud

I detta delavsnitt förklaras hur du distribuerar Qlik Cloud och hanterar din SaaS-prenumeration på My Qlik-portalen.

Administrera Qlik Cloud

Det här avsnittet beskriver hur du hanterar Qlik Cloud-klientorganisationen inklusive användare och resurser, säkerhetsinställningar och allmän systemadministration.