Driftsätt och administrera Qlik Sense

Qlik Sense-administratörer ansvarar för att driftsätta, konfigurera och hantera Qlik Sense-prenumerationen och -miljön. Qlik Sense SaaS-miljön erbjuder central hantering och styrning, underlättar introduktion av användare och hjälper till att säkerställa att systemet är korrekt och tillförlitligt.

Planera din Qlik Sense-driftsättning

Det här avsnittet beskriver viktiga koncept och överväganden som hjälper dig att planera driftsättningen, inklusive prenumerationsalternativ, kapacitet och systemkrav.

Driftsättning Qlik Sense

I detta delavsnitt förklaras hur du driftsätter Qlik Sense och hanterar SaaS-prenumerationen på My Qlik-portalen.

Administrera Qlik Sense

Det här avsnittet beskriver hur du hanterar Qlik Sense-klientorganisationen inklusive användare och resurser, säkerhetsinställningar och allmän systemadministration.