Hjälp om Qlik Sense för Windows

Qlik Sense är en komplett plattform för dataanalys som anger standarden för en ny generation analys. Med den unika associativa analysmotorn, den sofistikerade förstärkta intelligensen och plattformen med höga prestanda, kan du ge alla i organisationen möjlighet att fatta bättre beslut varje dag och skapa ett verkligt datadrivet företag.

I dokumentationen om Qlik Sense ingår introduktionskurser, exempel och teknisk information som hjälper dig att implementera din analysstrategi.

Produktöversikt

Med vår unika associativa motor kan medarbetare utforska fritt åt alla håll, beräkna om analyser och markera datarelationer efter varje klick. Du extraherar data genom att göra urval. När du gör ett val filtrerar Qlik Sense dina data omedelbart och presenterar alla associerade element.

Introduktionskurs i produkten

Börja med grunderna

Nya funktioner och förbättringar

Vad är nytt i Qlik Sense

Ladda och modellera data

Qlik Sense ansluter enkelt till många olika datakällor. Du kan lägga till och omvandla data med Datahanteraren eller Skriptredigeraren.

Videor

Visualisera data

Qlik Sense genererar visuella insikter automatiskt och prioriterar dessa för användaren, och levererar de bästa diagrammen och visualiseringarna utifrån hela datauppsättningen. Våra AI-funktioner börjar arbetet åt dig och sedan kan du anpassa och förbättra visualiseringarna.

Videor

Samarbeta och dela dina insikter

Qlik Sense har utvecklats för att fungera när ni arbetar tillsammans. Du kan arbeta med appar tillsammans med andra och dela dina dataupptäckter.

Administrera Qlik Sense

Qlik Sense Enterprise on Windows är ett lokalt installerat driftsättningsalternativ som gör det möjligt för företag att driftsätta Qlik Sense i valfri miljö.

Som administratör för Qlik Sense använder du följande resurser för att konfigurera, hantera och övervaka din miljö.

Bädda in och utöka Qlik Sense med API:er

Med Qlik Sense-API:er kan du bädda in analyser, optimera data och skapa intressanta upplevelser för användarna.