Ett meddelande från Chief Customer Officer på Qlik®

Vi vill hälsa dig välkommen till Qlik! Läs det här välkomstbrevet

Titta på videon

Välkommen till Qlik Sense

Här på Qlik har vi skapat, utvecklat och anpassat en rad resurser för att du ska komma igång snabbt. Hämta vår resursguide för att se Qliks viktigaste tillgångar och komma igång med stegen nedan.

Börja med grundernaUpplev kraften i Associative Difference

I den här live-förhandsvisningen får du en introduktion till Qlik Sense. Alla diagram, tabeller och objekt är interaktiva och uppdateras omedelbart efter det aktuella sammanhanget vid varje åtgärd.

Skapa analyser snabbare

Kombinera och ladda data, skapa smarta visualiseringar och dra och släpp för att bygga detaljerade analysappar som berikats av förslag och automatiseringar från AI.

2 min

Ladda, förbereda och associera data

Smart dataförberedelse via självbetjäning, förstärkt med AI, gör att användarna visuellt kan kombinera, omforma och ladda data från flera källor.

3 min

Koppla till olika datakällor

Qlik-kopplingar ger en bred kapacitet för kopplingar till datakällor som finns lokalt, på platsen eller på webben.

2 min

Enkelt att skapa visualiseringar

Qlik Sense bygger på vår unika associativa teknik som autogenererar och prioriterar visuella insikter för användaren och som skapar de bästa diagrammen och visualiseringarna baserat på hela datauppsättningen.

2 min

Kombinera och anpassa visualiseringar

Att välja den bästa diagramtypen kan vara en utmaning när du skapar din första Qlik Sense-app. Diagramförslag hjälper dig att välja de bästa visualiseringarna för en specifik datauppsättning.

Fortsätt din inlärningsresa med Kontinuerligt lärande med Qlik

Kontinuerligt lärande med Qlik erbjuder hundratals självstudiekurser, bedömningar och handledningar som är utformade för att tillhandahålla kunskaper som är relevanta för dig, när som helst.

Kurs

Utforska dataladdning

Jämför metoder för dataladdning i en Qlik Sense-app, lär dig hur dataprofilering påverkar associationer och visas i visualiseringar.

Gå till kursen

Kurs

Lär dig mer om visualiseringar

En demo som steg för steg visar hur du skapar de olika diagramtyper, utvecklar meningsfulla visualiseringar och konfigurerar arkvyer.

Gå till kursen

Kurs

Dimensioner och mått:

Få bättre förståelse av dimensioner och mått genom att tillämpa dem i Qlik Sense-visualiseringar.

Gå till kursen

Kostnadsfria läroplaner Vägledda läroplaner för nya användare hjälper dig att få ut mer av Qlik Sense. Besök Kontinuerligt lärande med Qlik.

Evenemang och webbseminarier

Livesänt webbseminarium Välkommen till Qlik

Delta i webbseminariet "Välkommen till Qlik" och lär dig mer om Qlik-ekosystemet med våra forum, supporten, kontinuerligt lärande och Qlik-hjälpen.

Mer information

Livesänt webbseminarium Gör mer med Qlik

Lyssna på Mike Tarallo i det här effektiva webbinariet där du får lära dig grunderna för att skapa analyser och upptäcka värdet av Qliks unika funktioner.

Mer information

Utbildning online Direktsända instruktörsledda webbseminarier

Delta i ett livesänt webbseminarium med våra experter och specialinbjudna gäster där vi går igenom olika ämnen i avdelningen Kontinuerligt lärande med mera.

Mer information

Webbseminarier på begäran Produkt i fokus

Upptäck möjligheterna, oavsett om du har varit med oss ett tag eller är en ny Qlik-användare. Prata med våra teknikgurus – om allt från produkthantering och teknik till rådgivning och utbildning.

Mer information

Webbseminarieserie Qlik Insider

Håll dig uppdaterad om de senaste banbrytande funktionerna och kapaciteten på Qliks plattform.

Mer information

Livesänt webbseminarium Techspert Talks

Den bästa tidpunkten för att lösa ett problem är innan det har inträffat. Du är inbjuden till vårt månatliga webbseminarium, där Qlik-experter delar med sig av de senaste insikterna och svarar på dina frågor!

Registrera dig

Demon det möjligas konst

Exempel på visualisering med Qlik Sense

visualiseringar visa demo med exempel

Försäljning i detaljhandel

demo detaljhandel

Personalhantering

demo av personalhantering

Se svar

Hitta svar Qlik Community

Samarbeta med över 60 000 Qlik-tekniker och medlemmar från hela världen för att få svar på dina frågor och lyckas med din utveckling.

Ställ en fråga

Utbildning Kontinuerligt lärande med Qlik

Få åtkomst till Qliks utbildningsplattform där du lär dig i din egen takt när och var du vill. Välj vad, hur och när du vill lära dig mer oavsett kompetensnivå.

Mer information

Få support Har du frågor?

Sök i Qlik Support-databasen eller begär assisterad support om du har en mer komplex fråga.

Få support

Undersökning

Din röst är viktig. Hjälp oss att fortsätta förbättra denna upplevelse.

Svara gärna på vår undersökning, vi vill höra vad du tycker.

Delta i vår undersökning

Gör dig redo att omvandla hela din verksamhet med data.

Gratis provversion