Samarbeta med andra användare

Qlik Cloud-analys-hubben är en samarbetsmiljö för att utveckla och dela innehåll.

Använd delade utrymmen för att utveckla och dela innehåll med andra medlemmar i din Qlik Cloud-analys-hubb. Du kan även dela dina personliga appar med andra -medlemmar. Använd anteckningar för att återge och dela insikter.

Avbilda och dela insikter med anteckningar

Med anteckningar kan du återge datainsikter och samarbeta med andra.

Arbeta i utrymmen

Du kan samarbeta och dela appar med andra användare i utrymmen. Delade utrymmen gör det möjligt att utveckla appar tillsammans och att kontrollera åtkomsten till appar i utrymmet. Hanterade utrymmen gör det möjligt att styra åtkomsten till appar i det utrymmet.

Ge åtkomst till ark, bokmärken och berättelser

Du kan göra dina ark, bokmärken och berättelser offentliga så att användare med åtkomst till din app kan visa dem.

RELATERAD INFORMATION: