Samarbeta med andra Qlik Sense-användare

PÅ DEN HÄR SIDAN

RELATERAD INFORMATION

Samarbeta med andra Qlik Sense-användare

Molnhubben är en samarbetsmiljö där du kan utveckla och dela innehåll.

Använd delade utrymmen för att utveckla och dela innehåll med andra medlemmar i din molnhubb. Du kan även dela dina personliga appar med andra medlemmar i molnhubben. Använd anteckningar för att återge och dela insikter.

Arbeta med anteckningar

Med anteckningar kan du återge datainsikter och samarbeta med andra.

Avbilda och dela insikter med anteckningar

Arbeta i utrymmen

Du kan samarbeta och dela appar med andra användare i utrymmen. Ett utrymme är en del av molnhubben som en användare har skapat. Delade utrymmen gör det möjligt att utveckla appar tillsammans och att kontrollera åtkomsten till appar i utrymmet. Hanterade utrymmen gör det möjligt att styra åtkomsten till appar i det utrymmet.

Arbeta i utrymmen

Ge åtkomst till ark, bokmärken och berättelser

Du kan göra dina ark, bokmärken och berättelser offentliga så att användare med åtkomst till din app kan visa dem.

Ge åtkomst till ark, bokmärken och berättelser

Felsökning

Felsökning – Arbeta med andra i molnhubben

RELATERAD INFORMATION: