Een Meta (Amazon Bedrock)-verbinding maken

Maak een verbinding met de Meta (Amazon Bedrock)‑analysebron om te communiceren met Meta. Maak de verbinding in de hub, de Editor voor laden van gegevens of de Scripteditor.

Configureerbare instellingen

De volgende tabel beschrijft de instellingen die nodig zijn om de verbinding te configureren

Zie de documentatie van Amazon Bedrock voor meer informatie over de parameters: Meta Llama 2 and Llama 2 Chat-modellen

Configureerbare instellingen in het dialoogvenster voor verbindingen
Veld Beschrijving
Meta Model

Selecteer een model om de reacties te genereren.

AWS Region Kies de juiste geografische regio waar de AWS-bronnen worden gehost.
Use FIPS Endpoint (US Regions Only) Selecteer of de communicatie tussen de verbinding en AWS-gebruikers versleuteling gebruikt die in overeenstemming is met een versie van de Federal Information Processing Standard (FIPS).
AWS Access Key

Geef de toegangsleutel-id voor AWS op, dit is een deel van het toegangssleutelpaar (het andere deel is de geheime sleutel) dat u moet opgeven als referenties om het AWS-account te verifiëren.

AWS Secret Key Geef de geheime sleutel voor AWS op, dit is een deel van het toegangssleutelpaar (het andere deel is de toegangssleutel-id) dat u moet opgeven als referenties om het AWS-account te verifiëren.
Maximum Token Count

Stel de lengte in van de reactie die wordt gegenereerd door het model, in tokens. Achter het gekozen tokenaantal, wordt de reactie ingekort.

Temperature Beheer de willekeurigheid van de reactie. Een lagere waarde duidt op minder willekeurigheid.
p

Dit is een extra beheeroptie voor willekeurigheid. Als u een lagere waarde gebruikt, worden minder waarschijnlijke opties genegeerd. Wanneer 0 of 1,0 wordt ingesteld, wordt de parameter uitgeschakeld.

Association Field

Geef een koppelingsveld op, dit is een veld van de invoergegevenstabel dat een unieke id bevat.

Bij een eindpuntverzoek moet dit veld in de brongegevens zijn opgenomen om de geretourneerde resultatentabel met een sleutel aan de bronveldtabel te kunnen koppelen. Het aangewezen veld wordt geretourneerd als een veld in de respons en de respons kan worden gekoppeld aan de brongegevens in het gegevensmodel. Dit kan elk veld met een unieke ID zijn, zowel van de brongegevens of als deel van het tabelload-proces.

Name De naam van de verbinding. Als u geen naam opgeeft, wordt de standaardnaam gebruikt.

Een nieuw verbinding maken

U maakt een verbinding met de analyseconnector vanuit de hub, vanuit de Editor voor laden van gegevens in een bestaande app of vanuit de Scripteditor in een bestaand script. Volg de onderstaande stappen om een verbinding te maken.

1. Open de connector via de Editor voor laden van gegevens of de Scripteditor.

Klik op Nieuwe verbinding maken en selecteer de Meta (Amazon Bedrock)-connector in de lijst.

2. Vul de velden van dialoogvenster voor verbindingen in.

3. Klik op Maken.

De gegevensverbinding wordt opgeslagen in de ruimte waarin de app is gemaakt, zodat deze ook in andere apps en scripts van Qlik Sense kan worden gebruikt. Deze wordt ook weergegeven onder Gegevensverbindingen in Editor voor laden van gegevens of Scripteditor.

Nadat u de verbinding hebt gemaakt, kunt u deze gebruiken om gegevens met de verzoeken en de reactie van het platform te laden. Daarnaast kunt u de verbinding gebruiken in diagramuitdrukkingen. Ga voor meer informatie naar Gegevens selecteren en laden via een Meta (Amazon Bedrock) verbinding en Meta (Amazon Bedrock) verbindingen gebruiken in visualisatie-uitdrukkingen.