Amazon Bedrock -analyskällor

Det finns ett antal analytiska kopplingar i Qlik Sense för att interagera med generativa AI-modeller som finns tillgängliga via Amazon Bedrock-plattformen. Använd dessa kopplingar för att ladda svarsdata i dina appar och skript, eller använd dem för att konfigurera diagramuttryck för realtidsinteraktion med modellerna i ett Qlik Sense-ark.

Amazon Bedrock är en plattform som hanteras av Amazon Web Services som ger tillgång till grundläggande modeller som utvecklats av Amazon och andra leverantörer av externa modeller.

Amazon Bedrock

Vad är Amazon Bedrock?

Förutsättningar

För att kunna arbeta med dessa kopplingar måste du vara en AWS-användare med en åtkomstnyckel och en hemlig nyckel. Du måste också ha bedrock:invokemodel-behörigheten.

Tillgängliga kopplingar

Följande analytiska kopplingar är tillgängliga för interaktioner med Amazon Bedrock. Varje koppling har sin egen dokumentation som beskriver kopplingsparametrar, begränsningar och riktlinjer för användning.