Gå till huvudinnehåll Skip to complementary content

Leverans av data och ursprung för analys

Qlik erbjuder också alternativ för att läsa in ursprungsdata och lokala data till din Qlik Cloud-klientgrupp.

Ladda upp lokala data

Qlik DataTransfer är en avdelningsenhet som gör det möjligt att överföra data från lokala datakällor till Qlik Sense SaaS. Du kan ladda upp filer manuellt eller schemalägga att data ska uppdateras. Följande datakällor stöds:

• Dataanslutningar från din QlikView- eller Qlik Sense Enterprise on Windows-driftsättning.

• Qlik Sense- eller QlikView-appar.

• Datafiler från lokala mappar eller mappar som delas i nätverket.

Ladda upp lokala data med Qlik DataTransfer

Extrahering av ursprungsdata

Qlik Cloud Data Integration är en tjänst på företagsnivå i som automatiskt och kontinuerligt överför data från dina lokala system och molnbaserade datakällor till Qlik Cloud eller molnbaserade mål.

Datakällor som stöds omfattar:

• Relationsdatabaser, som Microsoft SQL Server, Oracle och IBM DB2.

• Företagsprogram, som SAP ECC.

• Molndatalager, som Snowflake, Microsoft Azure Synapse, och Amazon Redshift.

• CRM-system, som Salesforce, SugarCRM, och Microsoft Dynamics CRM.

• Webbaserade datakällor, som Google Analytics, JIRA och Slack.

Extrahera ursprungsdata med Qlik Lineage Connectors