Skapa analyser och visualiseringsdata

PÅ DEN HÄR SIDAN

Skapa analyser och visualiseringsdata

I Qlik Sense ingår verktyg för att skapa effektiva analyser och datavisualiseringar. Apparna du skapar utgör grunden som appanvändare kan använda för att visualisera och utforska data. Med visualiseringar kan användare utforska data fritt och upptäcka associationer och korrelationer som möjliggör insikter och välgrundade beslut. Visualiseringar som visar data på bästa sätt kan vara interaktiva diagram, fördelningsdiagram och filter som uppdateras direkt när användaren gör nya urval.

Skapa appar

Skapa appar och lägga till data

Lär dig lägga till appar i molnhubben.

Ladda appdata i molnhubben

Lär dig hur du håller data i dina appar aktuella.

Introduktionskurs – Bygga en analysapp

Den här introduktionskursen visar hur du skapar du en Qlik Sense-analysapp. Du kommer att lägga till data, skapa diagram och skapa en storytelling-presentation.

Designa appar

Styla en app

Lär dig utforma appens utseende.

Strukturera en app med hjälp av ark

Lär dig lägga till och använda ark i appen.

Qlik Sense-visualiseringar

Lär dig om de visualiseringar du kan använda för att visualisera data.

Skapa och redigera visualiseringar

Lär dig skapa och redigera visualiseringar i appen.

Hantera appar

Publicera appar

Lär dig publicera appar till hanterade utrymmen.

Flytta appar

Lär dig flytta appar mellan utrymmen.

Överföra appar

Lär dig ladda upp appar.

Stänga av sökbaserad -analys i appar

Lär dig slå av sökbaserad Insight Advisor-analys i en app.

Göra appar tillgängliga i Insight Advisor Chat

Lär dig göra dina appar tillgängliga för analys av konversationer.