Startsida

QlikView

QlikView är vår klassiska lösning för guidad analys. Med QlikView kan du snabbt utveckla och leverera program med interaktiv guidad analys och instrumentpaneler.

På den här webbplatsen finns information om hur du skapar QlikView-dokument och analyserar data. Du kan även lära dig att driftsätta och administrera QlikView.

Anteckning om nyheter

Nyheter i QlikView maj 2023?

Komma igång med QlikView

Hämta en kostnadsfri version av programvaran, samt introduktionskurser och demonstrationer som visar hur du skapar QlikView-dokument.

Arbeta med QlikView

Lär dig hur du skapar och bygger QlikView-dokument och hur du förbereder dem så att andra kan använda dem.

Driftsätta QlikView (endast på engelska)

Driftsätt, uppgradera och säkerhetskopiera din QlikView Server-installation. Återställ en driftsättning eller migrera till en annan dator.

Administrera QlikView (endast på engelska)

Konfigurera, underhåll och hantera din installation. Hantera resurser med QlikView Management Console (QMC).