Rapporter från Qlik Cloud

Med rapporteringsverktygen för Qlik kan du sammanfatta och dela insikter med andra användare med hjälp av exporterade dokument.

Affärsanvändare kan skapa prenumerationer på ett enstaka diagram eller upp till tio ark, som sedan levereras som ett e-postmeddelande med en PDF-bilaga enligt ett förinställt schema. Dessa rapporter kan skickas till andra Qlik Cloud-användare i systemet. Det här rapporteringsalternativet har stöd för Section Access. Schemalägga rapporter med prenumerationer

Program- och rapportutvecklare kan använda kombinationen av Qlik Reporting Service och Qlik Application Automation för att leverera anpassade automatiserade rapporter. Rapporterna levereras som PDF-filer och kan skickas till andra Qlik Cloud-användare i ditt system eller till mottagare utanför systemet. Du kan skapa en flersidig rapport med hjälp av en mall eller skapa en egen helt anpassningsbar rapportdefinition. I hjälpavsnitten som följer i det här delavsnittet diskuteras Qlik Reporting Service. Automatiserade rapporter med Qlik Reporting Service

Systemintegratörer kan använda Qlik Reporting Service-API:t för systematisk integration och skräddarsydd programrapportdistribution. Mer information om API:t finns i Rapporter.