Rapporter från Qlik Cloud-analys

Qlik Cloud-analys erbjuder flera rapportfunktioner som gör det möjligt för business intelligence-team att nå intressenter som behöver få tillgång till filbaserade analyser.

Rapportera med prenumerationer

Affärsanvändare kan skapa prenumerationer på ett enstaka diagram eller upp till tio ark, som sedan levereras som ett e-postmeddelande med en PDF- eller PowerPoint-bilaga enligt ett förinställt schema. Dessa rapporter kan skickas till andra Qlik Cloud-analys-användare i systemet. Det här rapportalternativet har stöd för avsnittsåtkomst.

Mer information finns i Schemalägga rapporter med prenumerationer.

Centraliserad rapportutveckling och leverans

Qlik Cloud-plattformen och mervärde för Qlik Reporting Service har stöd för de vanliga behoven inom avancerad rapportsammanställning och burstdistribution som används av utvecklare av centraliserade rapporter.

Hör efter med din servicekontoägare om vilka funktioner som ingår i din Qlik Cloud-prenumeration.

Systemintegratörer kan använda Qlik Reporting Service-API:t för systematisk integration och kundspecifik rapportdistribution. Mer information om API:t finns i Rapporter.

Tabellrapporter i med Qlik-tillägget för Microsoft Excel.

Program- och rapportutvecklare kan skapa rapportmallar med Qlik-tillägg för Microsoft Excel.

Rapportmallar kan sedan användas i rapportuppgifter som hanteras i ett Qlik Sense-program. Distributionslistor och rapportfilter, element i rapportuppgifter kan konfigureras i appen för att få stöd för skalad rapportleverans. Rapporter kan levereras via e-post och till mappar med Microsoft SharePoint-kopplingar. Rapporter kan filtreras på uppgiftsnivån eller via användare för att använda burstrapportleverans.

-genererade rapporter kan vara i .xlsx- eller PDF-format. Rapporter kan skickas till andra användare i Qlik Cloud-klientorganisationen eller till mottagare utanför ditt system. Mer information finns i Rapporter i tabellform med Qlik Cloud-analys.

Anteckning om Qlik Sense Enterprise SaaS Government

Tabellrapportering är inte tillgängligt i Qlik Cloud Government.

Rapporter som använder Qlik programautomatisering

Program- och rapportutvecklare kan använda kombinationen av Qlik Reporting Service och Qlik programautomatisering för att leverera anpassade automatiserade rapporter.

Rapporter i Qlik Sense-ark levereras som PDF- eller PowerPoint-filer och kan skickas till andra Qlik Cloud-användare i ditt system eller till mottagare utanför systemet.

Du kan skapa en flersidig rapport med hjälp av en automatiseringsmall eller skapa en egen helt anpassningsbar rapportdefinition.

Mer information finns i Rapporter från Qlik Cloud-analys med Qlik programautomatisering.