Använda analyser för att utforska data

Qlik Cloud-analys inkluderar en modern hubb med styrda områden för innehåll, vilket gör det lätt att hitta, dela och ordna alla sorters analysinnehåll. Interaktiv data storytelling möjliggör konversation med direkta sammanhangsberoende länkar till realtidsanalys som ger omedelbara svar på uppföljningsfrågor. Du kan skriva ut och exportera data, analyser och berättelser till PDF-format, bilder och Excel-format som är lätta att dela.

Interagera med appar

Så här fungerar appar

Läs om analysappar.

Interagera med användargränssnittet

Lär dig använda användargränssnittet för att utforska analysappar.

Utforska analyser med Insikter

Lär dig att använda Insikter för att bygga och utforska dina egna analyser.

Utforska med urval

Lär dig utforska data med hjälp av urval.

Lär dig bokmärka dina urval så att du kan använda dem igen senare eller dela dem med andra.

Använda smartsökning

Lär dig söka igenom hela datauppsättningsanvändningen i en app.

Övervaka och rapportera

Övervaka visualiseringar

Lär dig att övervaka visualiseringar.

Övervaka data med aviseringar

Lär dig hitta outliers och avvikelser i dina data snabbt med aviseringar.

Schemalägga rapporter med prenumerationer

Lär dig få e-postmeddelanden med visualiseringar och ark från appar.

Delning och samarbete

Dela och hämta appinnehåll

Lär dig dela innehåll från appar med andra användare.

Dela dina insikter med data storytelling

Lär dig dela dina datainsikter i en app.

Analys av konversationer

Utforska appar med analys av konversationer

Lär dig utforska appar du har åtkomst till med Insight Advisor Chat.