Qlik Sense Desktop

Qlik Sense Desktop är ett Windows-program som låter dig skapa visualiseringar, diagram, interaktiva instrumentpaneler och analysappar för lokal och offlinebaserad användning. Använd Qlik Sense Desktop för att prova och utforska Qlik Sense, eller använd det för att utveckla och testa appar i en kontrollerad miljö, vilket innebär din lokala dator.

De appar du skapar i Qlik Sense Desktop kan exporteras och användas i Qlik Cloud-analys, Qlik Sense Enterprise eller i andra Qlik Sense Desktop-installationer.