Dashboard bundle

Dashboard bundle är en uppsättning kontroller som du kan använda för att förbättra navigering och urval i din Qlik Cloud-Qlik Sense.

Dashboard bundle-kontroller

Instrumentpanelskontroller finns i resurspanelen under Anpassade objekt.

Följande kontroller ingår:

Anteckning om information Kontrollen för On-Demand-rapporter är inte tillgänglig i Qlik Sense SaaS.

Utfasade kontroller

De här kontrollerna har fasats ut och ersatts av en inbyggd kontroll. Om inget annat anges kommer befintliga instanser av dessa kontroller fortfarande att fungera. Men det går inte att lägga till nya instanser. Vi rekommenderar att du ersätter utfasade kontroller med den inbyggda kontrollen.

Kontrollen Dela-knapp

Ersatt av Gör offentlig. Mer information finns här: Ge åtkomst till ark, bokmärken och berättelser

Om du behöver konfigurera befintliga förekomster av den här kontrollen finns information i den sista versionen av hjälpen före utfasningen. Dela-knapp – May 2021

Visa/dölja-behållare

Utfasad och ersatt av Behållare. Mer information finns här: Behållare

Om du behöver konfigurera befintliga förekomster av den här kontrollen finns information i den sista versionen av hjälpen före utfasningen. Visa/dölja-behållare – June 2019

Behållare med flikar

Utfasad och ersatt av Behållare. Mer information finns här: Behållare

Om du behöver konfigurera befintliga förekomster av den här kontrollen finns information i den sista versionen av hjälpen före utfasningen. Behållare med flikar – June 2019

Navigeringsknapp

Utfasad och ersatt av Knapp. Mer information finns här: Knapp

Om du behöver konfigurera befintliga förekomster av den här kontrollen finns information i den sista versionen av hjälpen före utfasningen. Navigeringsknapp – February 2020

NL Insights

Utfasad av inbyggt NL Insights-objekt. Befintliga instanser kan behöva migreras manuellt. Se Migrera från Dashboard bundle till inbyggt objekt.

Fullständig information om det inbyggda objektet finns här: NL Insights.

Begränsningar

När du använder objekt från Dashboard bundle gäller några begränsningar jämfört med inbyggda kontroller. Följande begränsningar gäller för alla kontroller från Dashboard bundle:

• Visualiseringens användargränssnitt är inte lokaliserat till det språk som Qlik Sense använder.
  • Läsriktningen höger till vänster stöds inte.
  • Hjälpmedelsfunktioner stöds inte.
  • Objekt från ett objektpaket från Qlik kan inte redigeras med Dev Hub.

Följande tabell visar vilka ytterligare funktioner som stöds, eller inte stöds, för alla objektpaket.

• Hämta

Hämta som bild, PDF eller Excel.

• Storytelling

Använda en ögonblicksbild av en visualisering som har skapats med ett objekt i en berättelse.

• Parallella tillstånd

Göra olika urval på samma dimension och jämföra urvalen i en enda visualisering eller i två eller flera visualiseringar sida vid sida.

Funktionsstöd för instrumentpanelspaket
KontrollHämtaStorytellingParallella tillståndÖvervaka i hubben
AnimeringEndast ExcelEj tillämpligtJaNej
DatumväljareEj tillämpligtEj tillämpligtJaNej
LayoutbehållareEndast bild och PDFJaJaJa
LinjeEndast bild och PDFJaJaJa
Text JaJaJaJa
VariabelinmatningEj tillämpligtEj tillämpligtEj tillämpligtNej
VideospelareEj tillämpligtJaJaNej