Behållare

Behållaren är ett objekt som gör att du kan lägga till visualiseringar i ett begränsat utrymme. Du kan även visa eller dölja visualiseringarna i en behållare baserat på villkor.

Anteckning om informationBehållare kan endast läggas till i avancerat redigeringsläge.

En behållare.

Användning

Behållaren är användbar när du snabbt vill växla mellan olika visualiseringar på en instrumentpanel som har begränsat utrymme på skärmen. En behållare är även användbar när du vill visa olika visualiseringar baserat på:

• Vilken användare som använder diagrammet.
  • Värdet på en variabel.

Visa begränsningar

• Du kan inte använda en originalvisualisering som har en behållare inuti en annan behållare.
  • Du kan inte lägga till samma originalvisualisering två gånger i en behållare.
  • Du kan inte skapa ett diagram inuti en behållare genom att släppa mått eller dimensioner på behållaren.