Gå till huvudinnehåll Skip to complementary content

Ge åtkomst till ark, bokmärken och berättelser

I appöversikten kan du göra ark, bokmärken och berättelser offentliga eller privata. Du kan även flytta om ark och berättelser.

För att kunna se offentliga ark, bokmärken och berättelser behöver du Kan visa-behörigheter i det associerade utrymmet eller i själva appen. För att kunna göra dessa objekt offentliga eller privata behöver du Kan redigera-behörigheter eller högre behörigheter i det associerade utrymmet eller i själva appen.

Nya objekt som läggs till i appöversikten är alltid privata. Privata objekt kan bara ses av dig. Om du gör ett objekt offentligt är du inte längre ägaren. Om du gör ett objekt privat blir du ägaren.

Du kan flytta om ark och berättelser genom att dra dem.

Anteckning om informationOm du inte kan flytta om ark genom att dra dem inaktiverar du Touch-skärmläge. Klicka på navigeringsknappen (Navigering) och använd växelknappen för Navigering.

Göra ett ark offentligt

Detta gäller ark, bokmärken och berättelser.

Gör följande:

1. Öppna appen i appöversikten.
  2. Under Mina ark söker du upp arket du vill göra offentligt.
  3. Högerklicka på arket och välj Gör offentligt i listrutan.

Gör arket offentligt

Använda listrutan för att göra ett ark offentligt.

Arket är nu offentligt. Du är inte längre ägaren.

Göra ett ark privat

Detta gäller ark, bokmärken och berättelser.

Gör följande:

1. Öppna appen i appöversikten.
  2. Under Offentliga ark söker du upp arket du vill göra privat.
  3. Högerklicka på arket och välj Gör privat i listrutan.

Nu är du arkets ägare.

RELATERAD INFORMATION: