Introduktionskurs – Bygga en analysapp

I den här introduktionskursen skapar du en Qlik Sense-app. Du kommer att lägga till data, skapa diagram och skapa en storytelling-presentation.

Det här får du lära dig

När du har slutfört den här introduktionskursen kommer du att förstå stegen som ingår när du skapar en app. Du kommer även att lära dig principerna för appdesign.

Vem är den här introduktionskursen avsedd för?

Användare som är bekanta med grunderna i Qlik Sense. Du vet hur du gör val och tolkar resultaten av dina val.

Det här behövs innan du kan börja

Innan du kan börja arbeta med Qlik Sense behöver du åtkomst till en av följande SaaS editions of Qlik Sense:

• Qlik Sense Enterprise SaaS
  • Qlik Sense Business

Öppna Qlik Sense genom att ange en webbadress i webbläsaren, exempelvis https://<adressen till din klientorganisation>. Om ett inloggningsfönster öppnas i webbläsaren anger du ditt användarnamn och lösenord. Den exakta adress och inloggningsuppgifter som du anger beror på hur Qlik Sense har driftsatts i din organisation.

Du behöver de här datafilerna för att kunna slutföra introduktionskursen. Hämta det här paketet och packa upp det på ditt skrivbord:

Bygga en app-filer

Paketet innehåller filer till Introduktionskursen Bygga en app. Du kan ladda upp filerna till din hubb i SaaS editions of Qlik Sense.

Du måste ha behörighet att ladda data i Qlik Sense för att kunna ladda upp filer till hubben.

Lektioner i introduktionskursen

Avsnitten i introduktionskursen är avsedda att slutföras i ordning. Du kan dock när som helst lämna kursen och återvända senare. Skärmbilderna i den här introduktionskursen har tagits i SaaS editions of Qlik Sense. Den här introduktionskursen fokuserar på SaaS editions of Qlik Sense, så det kan vara vissa skillnader om du använder Qlik Sense i en annan miljö.

Vill du lära dig mer?

Din åsikt är viktig

Vi tar tacksamt emot all din feedback. I avsnittet nedan kan du berätta vad du tycker om oss.