Introduktionskurs – Bygga en analysapp

I den här introduktionskursen kommer du att bygga en Qlik Sense-app i Qlik Cloud-analys. Du kommer att lägga till data, skapa diagram och skapa en storytelling-presentation.

Det här får du lära dig

När du har slutfört den här handledningen kommer du att förstå stegen som ingår när du skapar en app, vilket innefattar att skapa visualiseringar med Insikter. Du kommer även att lära dig principerna för appdesign.

Vem är den här introduktionskursen avsedd för?

Användare som är bekanta med grunderna i Qlik Cloud-analys. Du vet hur du gör urval och tolkar resultaten av dessa.

Det här behövs innan du kan börja

Du behöver:

• Åtkomst till Qlik Cloud-analys.

• Användare med Användarrättighet Professional eller Full User. För att ta reda på vilken typ av användare du har kontaktar du din huvudadministratör. Mer information finns i Tilldela användarrättigheter.

• Handledningsdatafilerna. Hämta paketet och packa upp det:

Tutorial - Building an app files

Lektioner i introduktionskursen

Avsnitten i introduktionskursen är avsedda att slutföras i ordning. Du kan dock när som helst lämna kursen och återvända senare.

Vill du lära dig mer?