Hantera appar

När du har skapat och byggt en app med de ark och visualiseringar du vill att den ska ha kanske du vill finjustera den för att göra den lättare att använda och mer effektiv, inte bara för dig själv utan även för andra.

Vad du kan göra med en app beror på i vilken typ av utrymme appen befinner sig. I ditt personliga utrymme kan du hantera dina egna appar. I ett delat utrymme kan du, beroende på dina behörigheter till det utrymmet, hantera såväl egna appar som andra användares appar. I hanterade utrymmen finns det färre möjligheter att hantera appar eftersom åtkomsten är mera styrd. Mer information om utrymmen finns i Arbeta i utrymmen.

Följande alternativ är tillgängliga för hantering av appar: