Zelfstudie - Een analyse-app bouwen

In deze zelfstudie bouwt u een Qlik Sense-app. U voegt gegevens toe, maakt diagrammen en bouwt een verhalende presentatie.

Wat u gaat leren

Na deze zelfstudie weet u welke stappen bij het bouwen van een app komen kijken. Bovendien leert u de basisprincipes van het ontwerpen van apps kennen.

Wie moet deze zelfstudie volgen

Gebruikers die vertrouwd zijn met de basisprincipes van Qlik Sense. U weet al hoe u selecties kunt maken en u weet hoe u de resultaten van uw selectie moet interpreteren.

Wat u eerst moet doen

Voordat u met Qlik Sense aan de slag kunt, hebt u toegang tot een van de volgende SaaS editions of Qlik Sense nodig:

• Qlik Sense Enterprise SaaS
  • Qlik Sense Business

Open Qlik Sense door een webadres in uw browser in te voeren, zoals https://<uw tenantadres>. Als er een aanmeldvenster in uw browser verschijnt, voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Het exacte adres en de exacte referenties die u invoert, zijn afhankelijk van de manier waarop uw organisatie Qlik Sense heeft geïmplementeerd.

U hebt deze gegevensbestanden nodig om de zelfstudie te kunnen afronden. Download dit pakket en pak het uit op uw bureaublad:

App-bestanden bouwen

Het pakket bevat bestanden voor de Zelfstudie - Een app bouwen. U kunt de bestanden uploaden naar uw hub in SaaS editions of Qlik Sense.

U heeft laadgegevensrechten in Qlik Sense nodig om bestanden naar de hub te kunnen uploaden.

Lessen van deze zelfstudie

De onderwerpen in deze zelfstudie zijn bedoeld om achtereenvolgens door te nemen. U kunt echter op elk gewenst moment stoppen om de zelfstudie later weer te hervatten. De schermafbeeldingen in deze zelfstudie worden gemaakt in SaaS editions of Qlik Sense. Deze zelfstudie is gericht op SaaS editions of Qlik Sense en dus kan er sprake zijn van enkele verschillen als u Qlik Sense gebruikt in een andere omgeving.

Verdere leesmaterialen en bronnen

Uw mening is belangrijk

Wij waarderen elke vorm van feedback die u hebt. Gebruik de onderstaande sectie om uw beoordeling te geven.