Analytische bronnen voor Amazon Bedrock

Er zijn een aantal analyseconnectoren aanwezig in Qlik Sense voor het werken met generatieve AI-modellen die beschikbaar zijn via het Amazon Bedrock-platform. Gebruik deze connectoren om responsgegevens in uw apps en scripts te laden of gebruik ze om diagramuitdrukkingen te configureren voor realtime interactie met de modellen in een Qlik Sense-werkblad.

Amazon Bedrock is een platform dat wordt gehost door Amazon Web Services en toegang biedt tot basismodellen die zijn ontwikkeld door Amazon en andere externe modelaanbieders.

Amazon Bedrock

Wat is Amazon Bedrock?

Vereisten

Om te werken met deze connectoren moet u een AWS-gebruiker zijn met een toegangssleutel en geheime sleutel. U moet ook beschikken over de machtiging bedrock:invokemodel.

Beschikbare connectoren

De volgende analyseconnectoren zijn beschikbaar voor interacties met Amazon Bedrock. Elke connector beschikt over zijn eigen documentatie over de verbindingsparameters, beperkingen en gebruiksrichtlijnen.