Kopiera appar i molnhubben

Du kan skapa kopior av alla appar du har tillgång till genom att klicka på More på appen och välja Kopiera. Kopian av appen kan ändras: du kan lägga till andra data eller redigera ark.

Att kopiera appar är praktiskt på flera sätt. Du kan till exempel kopiera en app och använda den som mall. Du kan även använda kopiorna som versionskontroll. Spara de äldre kopiorna av appen i ett utrymme du skapat för att använda som arkiv.

Kopierade appar behåller sina ursprungliga datakällor och data. Om det inte var du som skapade de ursprungliga datakällorna som används i appen måste du återskapa datakällor i appen.

Observera:

Om du kopierar en app som har publicerats i molnhubben från Qlik Sense Enterprise kanske inte appens datakällor stöds för appar i molnhubben. Då kan du inte ladda data. Däremot kan du ändra datakällorna i en kopierad app.