Redigera appdetaljer

När du har skapat en app i molnhubben kan du redigera informationen om appen. Du kan lägga till ny information i appen eller flytta appen till ett annat utrymme i molnhubben.

Du kan ändra titlar och beskrivningar för dina appar. Klicka på Mer på appen du vill redigera och välj Byt namn. Du kan även ändra de taggar som används för appen. Taggar används för att gruppera appar tillsammans med relaterade appar i molnhubben. Taggar delas i molnhubben, men du kan bara se taggar som du har skapat själv eller som används för appar du har åtkomst till.

Om du har åtkomst till utrymmen kan du flytta appen till ett annat utrymme. Klicka på Mer på appen och välj Flytta. Mer information om hur du arbetar med appar i utrymmen finns i Använda appar i delade utrymmen.