Stänga av analys av de viktigaste drivkrafterna

Analys av de viktigaste drivkrafterna är som standard aktiverat i appar. Du kan stänga av analys av de viktigaste drivkrafterna om du vill förhindra att användare har åtkomst till funktionen.

För att slå på och av analys av de viktigaste drivkrafterna för en app i ett utrymme för samarbete behöver du följande roller i utrymmet:

• Kan redigera eller högre behörigheter om appen finns i ett delat utrymme. Se: Hantera behörigheter i delade utrymmen

• Kan hantera eller högre behörigheter om appen finns i ett hanterat utrymme. Användare som både har rollen Kan styra och Användarrättighet Professional eller Full User kan också utföra den här åtgärden för appar i hanterade utrymmen. Se: Hantera behörigheter i hanterade utrymmen

1. I din app klickar du på appnamnet i navigeringsfältet.
  2. Klicka på Appinställningar i appdetaljområdet.
  3. Stäng av Analys av de viktigaste drivkrafterna i den här appen.