Apps beheren

Nadat u een app hebt ontworpen en gebouwd met de gewenste werkbladen en visualisaties, kunt u deze gaan verfijnen zodat deze gemakkelijk en efficiënt in het gebruik wordt, niet alleen voor uzelf maar ook voor anderen.

Wat u met een app kunt doen, is afhankelijk van het type ruimte waarin de app zich bevindt. In uw persoonlijke ruimte kunt u uw eigen apps beheren. In een gedeelde ruimte, afhankelijk van uw machtigingen in die ruimte, kunt u zowel uw eigen apps als de apps van andere gebruikers beheren. In beheerde ruimten zijn er minder opties voor het beheren van apps omdat de toegang ervan meer wordt gecontroleerd. Zie Werken in ruimten voor meer informatie over ruimten.

De volgende opties zijn beschikbaar voor het beheren van apps:

InformatieTenant- en analysebeheerders kunnen ook apps beheren. Zij kunnen bijvoorbeeld het eigendom van een app en de ruimte van een app wijzigen. Zie Apps beheren voor tenant- en analysebeheerders voor meer informatie.