Överföra appar

Du kan ladda upp en app som du har exporterat från en annan Qlik Cloud-analys-hubb eller en annan Qlik Sense-version.

Du kan ladda upp appar genom att klicka på Lägg till nyLadda upp. Välj App och sedan din app .qvf fil som du vill Ladda upp. Du kan ladda upp flera appar samtidigt. Appegenskaper, som t.ex. anpassade attribut, inkluderas när en app laddas upp.

När du har laddat upp appen ska du lägga till datakällor i den.

Du kan fortsätta arbetet med appen. Om den är klar delar du appen med dina användare i molnhubben, eller så flyttar du den till ett delat utrymme.

Anteckning om information

Du kan ladda upp appar som exporterats från andra Qlik Cloud-klientorganisationer och Qlik Sense 3.1 eller senare.

Du kan inte ladda upp On-Demand-appar till Qlik Cloud.

Anteckning om information

Qlik GeoAnalytics-koppling stöds inte i Qlik Sense SaaS (inklusive Qlik Cloud Government). Om den uppladdade appen använde GeoAnalytics-koppling kan du ändra appens laddningsskript så att Qlik Sense GeoOperations används istället.

Migrera från GeoAnalytics-koppling till Qlik GeoOperations

Anteckning om Qlik Sense Enterprise SaaS GovernmentQlik Cloud Government-användare kan inte importera appar som exporterats från QlikView.

Förbereda appar från andra versioner av Qlik Sense för uppladdning

Du kan ladda upp appar från andra versioner av Qlik Sense till molnhubben, men det finns några begränsningar:

• Appar som är större än 1 GB kan inte laddas upp. Om du är licensierad för stöd för stora appar kan du ladda upp appar som är upp till 10 GB stora.

• Data som redan finns i appen följer med när appen laddas upp, men datakällorna tas bort. Om du vill ladda bifogade filer och datakopplingar igen måste du lägga till dem igen. Se till att du har den information du behöver för att lägga till kopplingarna i appen igen.

• Uppladdade appar innehåller inte några community-ark eller privata ark. Alla ark och berättelser du vill behålla som grundark och grundberättelser måste du godkänna innan du exporterar appen.