Ta bort appar

Du kan ta bort appar du äger från Qlik Cloud-analys-hubben. Om du har behörighet i ett utrymme kan du även ta bort appar från utrymmet.

Gör följande:

1. Klicka på Mer på appen du vill ta bort och klicka på Ta bort.

En bekräftelsedialog öppnas.

2. Klicka på Ta bort.

Om användare visade appen du tog bort får de ett meddelande om att anslutningen bröts och om de uppdaterar får de veta att appen inte längre kan hittas.