Ändra titel och beskrivning för en app

Ändra titeln och beskrivningen för dina appar. När du skapar en ny app används appens namn som dess titel.

Ändra titel och beskrivning i molnhubben

1. Klicka på Mer på appen du vill redigera och välj Byt namn.
  2. Ändra på titel och beskrivning och klicka på Spara.

Ändra titel och beskrivning i appöversikten

Gör följande:

1. I appöversikten klickar du på Redigera i området för appinformation.
  2. Ange Rubrik och Beskrivning.
  3. Klicka på Bock för att sluta redigera.

Dina ändringar sparas.

Anteckning om tipsDu kan öppna eller stänga appdetaljsområdet genom att klicka på appnamnet i navigeringsfältet.