firstworkdate - skript- och diagramfunktion

Funktionen firstworkdate returnerar senast möjliga startdatum för att uppnå no_of_workdays (måndag-fredag) som tar slut senast end_date med hänsyn till alla eventuella helgdagar. end_date och holiday ska vara giltiga datum eller tidsmarkörer.

Syntax:

firstworkdate(end_date, no_of_workdays {, holiday} )

Returnerad datatyp: heltal

Argument:

Argument
Argument Beskrivning
end_date Tidsmarkör för det slutdatum som ska utvärderas.
no_of_workdays Antalet arbetsdagar som ska uppnås.
holiday

Ledighetsperioder som ska undantas från arbetsdagar. En helgdag anges som ett strängkonstant datum. Du kan ange flera semesterdatum, avgränsade med kommatecken.

Exempel: '12/25/2013', '12/26/2013', '12/31/2013', '01/01/2014'