Variabler för tolkning av tal

Variabler för nummertolkning är systemdefinierade. Variablerna är inkluderade överst i laddningsskriptet och tillämpar inställningar för nummerformatering vid den tidpunkt då skriptet körs. De kan raderas, redigeras eller dupliceras.

Regionala standardinställningar i appar baseras på en kombination av identitetsleverantörsinställningar, systeminställningar eller webbläsarinställningar. Dessa regionala formatinställningar är inte relaterade till språket som visas i Qlik Cloud användargränssnittet. Qlik Cloud kommer att visas på samma språk som webbläsaren du använder.

Om du skapar appar, kan du ange standardregionen för de appar du skapar. Mer information finns här Ställa in önskade regioninställningar för att skapa appar och skript i Qlik Cloud-analys.

Valutaformat

Talformat

Tidsformat