Variabelen voor getalinterpretatie

Variabelen voor getalinterpretatie worden door het systeem vastgesteld. De variabelen staan aan het begin van het load-script en passen instellingen voor de getalnotatie toe op het moment dat het script wordt uitgevoerd. Ze kunnen worden verwijderd, bewerkt of gedupliceerd.

Standaard regionale instellingen in apps zijn gebaseerd op een combinatie van identiteitsproviderinstellingen, systeeminstellingen of browserinstellingen. Deze landinstellingen voor indelingen zijn niet gerelateerd aan de taal die wordt weergegeven in de gebruikersinterface van Qlik Cloud. Qlik Cloud wordt weergegeven in dezelfde taal als de browser die u gebruikt.

Als u een app-ontwikkelaar bent, kunt u de standaardregio instellen voor apps die u maakt. Ga voor meer informatie naar Instellen van uw voorkeur voor regionale instellingen voor het maken van apps en scripts in Qlik Cloud Analyse.

Valutanotatie

Getalnotatie

Tijdnotatie