Apps dupliceren in de cloudhub

U kunt elke app waar u toegang toe hebt dupliceren door te klikken op More in de app en Dupliceren te selecteren. De kopie kan worden aangepast. U kunt verschillende gegevens toevoegen of werkbladen bewerken.

U kunt apps dupliceren voor verschillende toepassingen. U kunt een app bijvoorbeeld kopiëren voor gebruik als sjabloon. U kunt ook apps dupliceren als een vorm van versiebeheer en oudere apps opslaan in een ruimte die is gemaakt voor archivering.

Gedupliceerde apps behouden de originele gegevensbronnen en gegevens. Als u niet de originele gegevensbronnen hebt aangemaakt die in de app zijn gebruikt, moet u de gegevensbronnen in de app opnieuw aanmaken.

Opmerking:

Als u een app dupliceert die vanuit Qlik Sense Enterprise naar de cloudhub is gepubliceerd, worden de gegevensbronnen in de app mogelijk niet ondersteund voor apps in de cloudhub. U kunt de gegevens niet laden. U kunt echter de gegevensbronnen in een gedupliceerde app wijzigen.