Hantera anteckningar

PÅ DEN HÄR SIDAN

Hantera anteckningar

Huvudadministratörer kan aktivera och inaktivera anteckningar i klientorganisationen. Anteckningar är aktiverade som standard.

Användare kan skapa anteckningar och använda dem för att samarbeta med varandra och dela insikter. Mer information finns i Avbilda och dela insikter med anteckningar.

Alla användare i en klientorganisation, det vill säga användare med Professional- eller Analyzer-åtkomst, kan skapa anteckningar.

Huvudadministratören kan se alla anteckningar i klientorganisationen genom att välja Anteckningar under Utforska i navigeringsfältet. För att kunna se innehållet i anteckningen måste huvudadministratören dock vara medlem i utrymmet där anteckningen skapades.

Datasäkerhet

En antecknings upphovsperson kan skapa en ögonblicksbild av data denna har åtkomst till och lägga till bilden i anteckningen. Detta gäller även känsliga data som andra kanske har begränsad åtkomst till enligt section access-regler. Om anteckningen finns i ett delat eller hanterat utrymme kan alla andra medlemmar i utrymmet se ögonblicksbilderna i anteckningen. Var försiktig när du delar data som andra användare kanske inte är behöriga att se.

Aktivera eller inaktivera anteckningar

Anteckningar är aktiverade som standard. Anteckningar kan aktiveras och inaktiveras under Anteckningar i fönstret Inställningar i Management Console.