Systemsäkerhet

Anpassa och förbättra systemsäkerheten Qlik Cloud med Content Security Policy (CSP), multifaktorautentisering (MFA), API-nycklar och OAuth-klienter för skydd mot attacker och säker åtkomst.

• Säkerhetspolicy för innehåll (CSP): ger ett extra säkerhetslager genom att upptäcka och begränsa attacker som XSS (cross-site scripting) och datainfogning.

• Multifaktorautentisering (MFA): ger ett ytterligare säkerhetslager för att få tillgång till Qlik Cloud.

• API-nycklar: autentisera användare, utvecklare eller program för API:er, vilket möjliggör kontrollerad åtkomst och användningsspårning.

• OAuth-klienter: aktiverar åtkomst för tredjepartsprogram till Qlik Cloud-resurser utan att dela slutanvändares autentiseringsuppgifter.