Utöka Qlik Cloud

Du kan utöka Qlik Cloud-miljön med komplement och webhooks.

Visualiseringskomplement använder samma uppsättning tekniker som Qlik Senses standardvisualiseringar och, om de har utvecklats korrekt, hanteras de på exakt samma sätt som standardvisualiseringarna.

Med webhooks kan du integrera Qlik Cloud i ditt arbetsflöde genom att använda Qlik Cloud-systemhändelser för att utlösa åtgärder i ett arbetsflöde. När du använder webhooks och en viss händelse inträffar i Qlik Cloud-klientorganisationen, skickar webhooken automatiskt information om händelsen till ett annat program som du väljer. Programmet som tar emot den utgående webhook-informationen kan använda den för att trigga andra uppgifter i arbetsflödet. Webhooks kan skapas av användare som har rollen huvudadministratör i Hanteringskonsol, eller av alla användare från Qlik Application Automation-gränssnittet.