Utöka Qlik Sense

Du kan utöka Qlik Sense-miljön med komplement och webhooks.

Visualiseringskomplement använder samma uppsättning tekniker som Qlik Senses standardvisualiseringar och, om de har utvecklats korrekt, hanteras de på exakt samma sätt som standardvisualiseringarna.

I SaaS editions of Qlik Sense gör webhooks att du kan integrera Qlik Sense i arbetsflödet genom att använda Qlik Sense-systemhändelser för att trigga åtgärder i ett arbetsflöde. När du använder webhooks och en viss händelse inträffar i Qlik Sense-klientorganisationen, skickar webhooken automatiskt information om händelsen till ett annat program som du väljer. Programmet som tar emot den utgående webhook-informationen kan använda den för att trigga andra uppgifter i arbetsflödet. Webhooks kan bara skapas av användare med rollen huvudadministratör och de kan bara skapas från Management Console. Webhooks kan bara skapas av användare med rollen huvudadministratör och de kan bara skapas från Management Console.