Hantera Qlik Sense SaaS-prenumerationen

PÅ DEN HÄR SIDAN

Hantera Qlik Sense SaaS-prenumerationen

Qlik Sense SaaS ger två prenumerationer:

• Qlik Sense Business – använd analyser i grupper och team
  • Qlik Sense Enterprise SaaS – skalanpassa och utöka analyser på avdelningar och i organisationer

I detta delavsnitt förklaras hur du hanterar SaaS-prenumerationen på My Qlik-portalen.

Observera: Du kan uppgradera från Qlik Sense Business till Qlik Sense Enterprise SaaS genom att kontakta Qliks säljteam.

My Qlik

My Qlik är en portal där Qlik Sense SaaS-servicekontoägare kan köpa och hantera sina prenumerationer. Mer information finns här:

Du kommer till My Qlik genom att logga in på din klientorganisations URL.

Observera: Om du inte har köpt prenumerationen direkt från Qlik så kan du inte hantera den på My Qlik. Den tredje part som du köpte genom kan hantera prenumerationen åt dig. Detta inkluderar att förnya, avsluta och göra ändringar.

Logga in på My Qlik från din klientorganisations URL

1. Logga in på din klientorganisations URL.
  2. Gå till hubben.
  3. Klicka på appväxlaren bredvid din profil längst upp till höger på sidan.
  4. Klicka på My Qlik.

Navigera till din profilinställning från My Qlik

Vissa inställningar hanteras från din profil. Gå till din profil för att hantera följande: