Opmerkingen beheren

OP DEZE PAGINA

Opmerkingen beheren

U kunt als tenantbeheerder opmerkingen in de tenant inschakelen of uitschakelen. Opmerkingen zijn standaard ingeschakeld.

Gebruikers kunnen opmerkingen maken om samen te werken met anderen en om inzichten te delen. Ga voor meer informatie naar Inzichten vastleggen en delen met behulp van opmerkingen.

Alle gebruikers in een tenant, dat wil zeggen gebruikers met Professional- of Analyzer-toegang, kunnen opmerkingen maken.

De tenantbeheerder kan alle opmerkingen in de tenant zien door Opmerkingen te selecteren onder Verkennen op de navigatiebalk. De tenantbeheerder kan alleen de inhoud van een opmerking bekijken als hij lid is van de ruimte waarin de opmerking is gemaakt.

Gegevensbeveiliging

Auteurs van opmerkingen kunnen een momentopname aan een opmerking toevoegen van alle gegevens waartoe zij toegang hebben. Dit geldt ook voor gevoelige gegevens die niet toegankelijk zijn voor andere gebruikers op basis van regels van Section Access. Als de opmerking zich in een gedeelde of beheerde ruimte bevindt, kunnen alle leden in de groep de snapshots in de opmerking bekijken. Auteurs van opmerkingen moeten er bij het delen van gegevens rekening mee houden dat andere gebruikers deze gegevens mogelijk niet mogen zien.

Opmerkingen in- of uitschakelen

Opmerkingen zijn standaard ingeschakeld. U kunt opmerkingen in- of uitschakelen onder Opmerkingen in het venster Instellingen in de Management Console.