Hantera användarresurser

Användarresurserna i Analytics-tjänsten hanteras av huvudadministratörer och Analytics-administratörer.

Appar

Appar används för att visualisera och analysera data. Administratörer kan ändra appegenskaper som ägare och utrymme, och de kan ta bort appar.

Hantera appar

Aviseringar (bara Qlik Sense Enterprise SaaS)

Aviseringar används för att övervaka data och för att upptäcka outliers och avvikelser. Administratörer kan aktivera och inaktivera aviseringsfunktionen. De kan även aktivera och inaktivera enskilda aviseringar. Aviseringsfunktionen är inte tillgänglig i Qlik Sense Business.

Hantera aviseringar

Teman

Teman används för att formge appar genom att ändra färger, lägga till bilder och bakgrunder samt välja teckensnitt. Administratörer kan hantera alla teman och ladda upp teman till systemet.

Hantera teman

Dataladdningsscheman

Appdata kan laddas med fördefinierade scheman. Administratörer kan granska och ta bort scheman.

Hantera laddningsscheman

Händelser

På sidan Händelser i Management Console loggas alla systemhändelser. Det finns även detaljerad information om varje händelse.

Granska systemhändelser