Hantera användarresurser

Användarresurserna i Analytics-tjänsten hanteras av huvudadministratörer och Analytics-administratörer.

• Hantera appar

Appar används för att visualisera och analysera data. Administratörer kan modifiera appegenskaper, inklusive ägarskap och utrymme, ta bort appar och hantera laddningsscheman för appdata.

• Hantera skript

Skript används för att ladda, omvandla och exportera data för användning i appar. Administratörer kan hantera skriptegenskaper, inklusive ägarskap och utrymme, ta bort skript och hantera laddningsscheman för skriptdata.

• Hantera datakopplingar

Administratörer kan ändra utrymmet eller ägare till datakopplingar i klientorganisationen.

• Hantera aviseringar

Aviseringar används för att övervaka data och för att upptäcka outliers och avvikelser. Administratörer kan aktivera och inaktivera aviseringsfunktionen. De kan även aktivera och inaktivera enskilda aviseringar.

Den här funktionaliteten är inte tillgänglig i Qlik Sense Business eller Qlik Cloud-analys standard.

• Hantera rapportprenumerationer

Hantera användares rapportprenumerationer.

• Hantera teman

Teman används för att formge appar genom att ändra färger, lägga till bilder och bakgrunder samt välja teckensnitt. Administratörer kan hantera alla teman och ladda upp teman till systemet.

• Granska systemhändelser

På sidan Händelser i Hanteringskonsol loggas alla systemhändelser. Det finns även detaljerad information om varje händelse.