Hantera mätetal för användning

Användningsstatistik hjälper användare att förstå hur innehållet har visats och användningsnivåerna i klientorganisationen under de senaste 28 dagarna.

KPI-värdet ”visat av” visar antalet användare som har öppnat innehållet. KPI-värdet ”använt i” refererar endast till data och visar hur många program som har använt datauppsättningen. Mer information finns här Mått på visningar och användning av element.

Mätetal för användning är på som standard. Om du inte vill exponera den här information för alla användare kan du stänga av den här inställningen. Om du stänger av inställningen visas uppgifterna ingenstans i klientorganisationen eller i kopior av innehållet som publicerats efter att inställningen har stängts av.

1. Gå till Inställningar > Funktionskontroll.

2. Under Mätetal för användning stänger du av inställningen så att KPI:er inte längre visas i klientorganisationen.