Hantera offlineanvändning

Med offlineanvändning kan användare hämta appar i personliga utrymmen, delade utrymmen eller hanterade utrymmen till mobila enheter och använda dem när de arbetar offline. Som huvudadministratör kan du ställa in offlineanvändning för alla användare i klientorganisationen.

Aktivera och inaktivera offlineanvändning

Offlineanvändning aktiveras och inaktiveras under Mobil på sidan Inställningar i Hanteringskonsol.

Anteckning om informationInaktivering av offlineanvändning gäller endast för appar i delade eller hanterade utrymmen. Det går alltid att hämta appar i personliga utrymmen.