Logga in på Qlik Sense

Du startar Qlik Sense genom att ange en webbadress i webbläsaren, exempelvis https://<adressen till din klientorganisation>/hub. Du kan även nå din klientorganisation via www.qlikcloud.com. Om du har flera klientorganisationer blir du ombedd att välja en på den här sidan. Om ett inloggningsfönster öppnas i webbläsaren anger du ditt användarnamn och lösenord.

Anteckning om informationExakt adress och inloggningsuppgifter får du av systemadministratören.

När du loggar in på molnhubben börjar du på Startsida. Om du har en Professional-prenumeration visas dina senaste appar och favoriter på Startsida. Om du har en Analyzer-prenumeration visar Startsida appar som nyligen lagts till och dina favoritappar. Du kan växla välkomstdelen av Startsida från din profilmeny.