Hantera aviseringar

Som huvud- eller analysadministratör kan du hantera alla aviseringar som skapats i klientorganisationen. Det är dock bara huvudadministratörer som kan aktivera aviseringar i klientorganisationen.

Aktivera aviseringar

Du måste aktivera aviseringar under Dataaviseringar på sidan Inställningar i Hanteringskonsol.

Om du vill använda e-postaviseringar måste du även konfigurera en e-postserver på sidan Inställningar. Mer information finns i Konfigurera e-postsupport.

Hantera alla aviseringar

Huvud- eller analysadministratörer kan utföra följande åtgärder för aviseringar på sidan Aviseringar i Hanteringskonsol:

• Radera en avisering.
  • Inaktivera en avisering. Åtgärden stänger av en schemalagd utvärdering.
  • Aktivera en avisering som har inaktiverats
  • Ändra ägare för en avisering.

• Den nya ägaren måste ha åtkomst till appen.

• Om aviseringen har flera mottagare måste den nya ägaren ha.Användarrättighet Professional eller Full User.

Anteckning om informationAppen kan innehålla data som begränsas med hjälp av section access och som används i urval i aviseringen. I så fall utvärderas inte aviseringen för den nya ägaren om inte denne har åtkomst. Den utvärderas även i fortsättningen för alla andra ägare som har åtkomst.

Hantera dina egna aviseringar

Om du vill ändra inställningarna för aviseringar som du äger eller prenumererar på kan du göra det i hubben. Mer information finns i Hantera dina aviseringar.