Hantera generering av On-Demand-appar

Generering av On-Demand-appar kontrolleras av On-Demand-apptjänst. Huvudadministratörer kan aktivera On-Demand-apptjänst i Hanteringskonsol på fliken Inställningar. Tjänsten är som standard inaktiverad och måste aktiveras innan urval och mallappar kan länkas och on-demand-appar genereras.

När tjänsten ställs om från aktiverad till inaktiverad, tillåts att alla väntande begäranden om att generera On-Demand-appar slutförs. När tjänsten har inaktiverats accepteras dock inga nya begäranden om att generera appar, och utvecklare kan inte skapa eller redigera navigeringslänkar för On-Demand-appar. Dessa funktioner återställs när tjänsten aktiveras igen.

Se även: Hantera stora datamängder med on-demand-appar

Aktivera generering av On-Demand-appar

On-demand-appar genereras i hubben via navigeringslänkar som kopplar urvalsappar till mallappar. On-Demand-apptjänst måste aktiveras för att du ska kunna generera on-demand-appar.

När alternativet för dynamiska vyer är aktiverat kan du uppdatera diagram från ditt analysverktyg.

Gå till Inställningar > On-demand data i Hanteringskonsol för att konfigurera on-demand appgenerering och dynamiska vyer.

• Aktivera On-demand appgenerering för att låta användare producera och ladda data i appar på begäran.

Vid omställning från aktiverad till inaktiverad, slutförs alla väntande begäran om att generera On-Demand-appar. När du har inaktiverat accepteras inga nya begäran om att generera appar. Som standard är inställningen inaktiverad.

• Slå på Aktivera dynamiska vyer för att låta appark innehålla diagram som laddas från datakällor on-demand.

Om växlingsknappen är inaktiverad när du har befintliga appar som innehåller dynamiska visningsbaserade diagram kommer apparna fortfarande att fungera, men med följande begränsningar:

• Dynamiska diagram kommer att visas gråtonade (och utan data).

• Arkredigeraren kommer inte att visa resurser med dynamisk vy.

Alla diagram och funktioner som inte är relaterade till dynamiska vyer fortsätter att fungera normalt.