Analyses maken en gegevens visualiseren

OP DEZE PAGINA

Analyses maken en gegevens visualiseren

Qlik Sense biedt de hulpmiddelen voor het maken van krachtige analyses en gegevensvisualisaties. De apps die u bouwt vormen de basis voor de manier waarop app-gebruikers gegevens kunnen visualiseren en inzichten kunnen opdoen. Met behulp van visualisaties kunnen gebruikers gegevens verkennen en koppelingen en correlaties ontdekken die leiden tot inzichten en besluiten. Visualisaties die gegevens het beste weergeven zijn onder andere interactieve diagrammen, grafieken en filters die direct worden bijgewerkt als een gebruiker selecties maakt.

Apps maken

Apps maken en gegevens toevoegen

Leer hoe u apps aan uw cloud hub kunt toevoegen.

App-gegevens in de cloudhub laden

Leer hoe u de gegevens in uw apps actueel kunt houden.

Zelfstudie - Een analyse-app bouwen

In deze zelfstudie leert u hoe u een Qlik Sense analyse-app maakt. U voegt gegevens toe, maakt diagrammen en bouwt een verhalende presentatie.

Apps ontwerpen

Een app vormgeven

Leer hoe u uw app kunt vormgegeven.

Een app via werkbladen structureren

Leer hoe u werkbladen in uw app kunt toevoegen en gebruiken.

Qlik Sense-visualisaties

Leer meer over de visualisaties die u kunt gebruiken om uw gegevens te visualiseren.

Visualisaties maken en bewerken

Leer hoe u visualisaties in uw app kunt maken en bewerken.

Apps beheren

Apps publiceren

Leer hoe u apps kunt publiceren naar beheerde ruimten.

Apps verplaatsen

Leer hoe u apps tussen ruimten kunt verplaatsen.

Apps uploaden

Leer hoe u apps kunt uploaden.

Op zoekopdrachten gebaseerde analyse in apps uitschakelen

Leer hoe u op zoekopdrachten gebaseerde analyses van Insight Advisor in een app kunt uitschakelen.

Apps beschikbaar maken in Insight Advisor Chat

Leer hoe u apps beschikbaar maakt voor conversationele analyses.