Apps uploaden

U kunt een app uploaden die u vanuit de cloudhub of een andere Qlik Sense-versie in de cloudhub hebt geëxporteerd.

Als u een app wilt uploaden, klikt u op Nieuwe toevoegen en op App uploaden. Vervolgens voegt u het .qvf-bestand van de app toe aan Apps uploaden. U kunt meerdere apps tegelijk uploaden.

Na het uploaden van de app moet u gegevensbronnen toevoegen aan de geüploade app.

U kunt verder werken aan de app. Als de app klaar is, deelt u de app met uw cloudhubgebruikers of verplaatst u de app naar een gedeelde ruimte.

Informatie

Apps die u uploadt in de cloudhub moeten afkomstig zijn uit versie 3.1 of later van Qlik Sense.

Uploaden naar de cloudhub wordt niet ondersteund voor On-Demand-apps.

InformatieQlik Sense SaaS biedt ondersteuning voor GeoAnalytics-uitbreidingen in geüploade apps. Ondersteuning voor GeoAnalytics-uitbreidingen eindigt in maart 2023. Als u deze apps in Qlik Sense SaaS wilt blijven gebruiken, raden we aan dat u kaartdiagrammen gebruikt.
Kaartdiagram
Informatie

De Qlik GeoAnalytics-connector wordt niet ondersteund in Qlik Sense SaaS (inclusief Qlik Sense Enterprise SaaS - Government (US)). Als uw geüploade app gebruikmaakte van de GeoAnalytics-connector, kunt u in uw load-script voor de app opgeven dat voortaan Qlik Sense GeoOperations wordt gebruikt.

Migreren vanuit GeoAnalytics Connector naar Qlik Sense GeoOperations (alleen in het Engels)

Opmerking over Qlik Sense Enterprise SaaS GovernmentGebruikers van Qlik Sense Enterprise SaaS - Government (US) kunnen geen apps importeren die zijn geëxporteerd vanaf  QlikView.

Apps uit andere versies van Qlik Sense voorbereiden voor uploaden

Hoewel de cloudhub ondersteuning biedt voor het uploaden van apps uit andere versies van Qlik Sense, gelden er wel een aantal beperkingen:

• Geüploade apps mogen niet groter zijn dan 1 GB. Als u een licentie hebt voor uitgebreide apps, kunt u apps tot 2 GB groot uploaden. Als u een licentie hebt voor exclusieve capaciteit, kunt u apps tot 10 GB groot uploaden.

• Geüploade apps bevatten gegevens die al in de app zijn geladen, maar de gegevensbronnen worden verwijderd. Als u bijgevoegde bestanden en gegevensverbindingen opnieuw wilt laden, moet u ze opnieuw toevoegen. Zorg ervoor dat u de benodigde informatie hebt om de verbindingen opnieuw aan uw app toe te voegen.

• Geüploade apps bevatten geen community- of privéwerkbladen. Voordat u de app exporteert moet u goedkeuring geven voor alle werkbladen en presentaties die u wilt behouden als basiswerkbladen en -presentaties.