Apps uploaden

U kunt een app uploaden die u vanuit een andere Qlik Cloud Analyse-hub of een andere Qlik Sense-versie hebt geëxporteerd.

U kunt apps uploaden door te klikken op Nieuwe toevoegenUploaden. Selecteer App en voeg vervolgens het .qvf-bestand van uw app toe aan Uploaden. U kunt meerdere apps tegelijk uploaden. App-eigenschappen, zoals aangepaste kenmerken, worden opgenomen als een app wordt geüpload.

Na het uploaden van de app moet u gegevensbronnen toevoegen aan de geüploade app.

U kunt verder werken aan de app. Als de app klaar is, deelt u de app met uw cloudhubgebruikers of verplaatst u de app naar een gedeelde ruimte.

Informatie

U kunt apps uploaden die zijn geëxporteerd vanuit andere Qlik Cloud-tenants en Qlik Sense 3.1 of later.

U kunt geen On-demand-apps uploaden naar Qlik Cloud.

Informatie

De Qlik GeoAnalytics-connector wordt niet ondersteund in Qlik Sense SaaS (inclusief Qlik Cloud Government). Als uw geüploade app gebruikmaakte van de GeoAnalytics-connector, kunt u in uw load-script voor de app opgeven dat voortaan Qlik Sense GeoOperations wordt gebruikt.

Migratie van GeoAnalytics-connector naar Qlik GeoOperations

Opmerking over Qlik Sense Enterprise SaaS GovernmentGebruikers van Qlik Cloud Government kunnen geen apps importeren die zijn geëxporteerd vanaf  QlikView 12.

Apps uit andere versies van Qlik Sense voorbereiden voor uploaden

Hoewel de cloudhub ondersteuning biedt voor het uploaden van apps uit andere versies van Qlik Sense, gelden er wel een aantal beperkingen:

• Geüploade apps mogen niet groter zijn dan 1 GB. Als u een licentie hebt voor ondersteuning van grote apps, kunt u apps tot 10 GB groot uploaden.

• Geüploade apps bevatten gegevens die al in de app zijn geladen, maar de gegevensbronnen worden verwijderd. Als u bijgevoegde bestanden en gegevensverbindingen opnieuw wilt laden, moet u ze opnieuw toevoegen. Zorg ervoor dat u de benodigde informatie hebt om de verbindingen opnieuw aan uw app toe te voegen.

• Geüploade apps bevatten geen community- of privéwerkbladen. Voordat u de app exporteert moet u goedkeuring geven voor alle werkbladen en presentaties die u wilt behouden als basiswerkbladen en -presentaties.