Gebruikersbronnen beheren

Tenant- en analysebeheerders zijn verantwoordelijk voor het beheer van de gebruikersbronnen van de Analytics-service.

Apps

Apps worden gebruikt voor het visualiseren en analyseren van gegevens. Beheerders kunnen app-eigenschappen wijzigen, zoals de eigenaar en ruimte, en ze kunnen apps verwijderen.

Apps beheren

Waarschuwingen (alleen Qlik Sense Enterprise SaaS)

Waarschuwingen worden gebruikt voor het bewaken van gegevens en het detecteren van uitschieters en afwijkingen. Beheerders kunnen de functionaliteit voor waarschuwingen in- en uitschakelen. Ze kunnen ook individuele waarschuwingen in- en uitschakelen. De functionaliteit voor waarschuwingen is niet beschikbaar in Qlik Sense Business.

Waarschuwingen beheren

Thema's

Thema's worden gebruikt voor het vormgeven van apps door het wijzigen van de kleuren, het toevoegen van afbeeldingen en achtergronden en het kiezen van lettertypen. Beheerders kunnen alle thema's beheren en thema's uploaden naar het systeem.

Thema's beheren

Planningen voor opnieuw laden van gegevens

App-gegevens kunnen opnieuw worden geladen met behulp van vooraf gedefinieerde planningen. Beheerders kunnen de planningen controleren en verwijderen.

Laadschema's beheren

Gebeurtenissen

Op de pagina Gebeurtenissen in de Management Console worden alle systeemgebeurtenissen geregistreerd. U vindt hier ook gedetailleerde informatie over elke gebeurtenis.

Systeemgebeurtenissen controleren