Qlik Sense voor Windows Help

Qlik Sense is een compleet platform voor gegevensanalyse dat de benchmark vormt voor een nieuwe generatie van analyses. Met zijn unieke engine voor associatieve analyses, geavanceerde augmented intelligence en een hoogwaardig platform kunt u iedereen binnen uw organisatie motiveren om elke dag betere beslissingen te nemen. Daardoor ontstaat een echte gegevensgestuurde onderneming.

De Qlik Sense-documentatie bestaat uit zelfstudies, voorbeelden en technische informatie om u te helpen bij het uitvoeren van uw analysestrategie.

Productoverzicht

Onze unieke Associative Engine stelt mensen in staat om op verschillende wijzen gegevens te verkennen, analyses opnieuw te berekenen en relaties tussen gegevens na elke klik te markeren. U kunt gegevens ophalen door selecties te maken. Als u een selectie maakt, filtert Qlik Sense de gegevens direct en worden alle gekoppelde items weergegeven.

Zelfstudie in product

Beginnen met de basisprincipes

Nieuwe functies en verbeteringen

Wat is er nieuw in Qlik Sense

Uw gegevens laden en modelleren

Qlik Sense kan eenvoudig worden verbonden met verschillende gegevensbronnen. U gebruikt Gegevensbeheer of de Editor voor laden van gegevens om gegevens te laden.

Video's

Uw gegevens visualiseren

Qlik Sense genereert automatisch visuele inzichten voor de gebruiker en bepaalt de prioriteit ervan om de beste diagrammen en visualisaties te bieden op basis van de totale gegevensverzameling. Onze AI-mogelijkheden beginnen met het werk en u kunt vervolgens uw visualisaties aanpassen en uitbreiden.

Video's

Samenwerken en uw inzichten delen

Qlik Sense is ontwikkeld met het oog op samenwerking. U kunt samenwerken aan uw apps en uw gegevensdetecties delen.

Qlik Sense beheren

Qlik Sense Enterprise on Windows is een zelfhostende implementatie-optie waarmee bedrijven Qlik Sense kunnen implementeren in omgevingen naar keuze.

Als beheerder voor Qlik Sense, moet u de volgende bronnen gebruiken voor het configureren, beheren en bewaken van uw omgeving.

Qlik Sense insluiten en uitbreiden met behulp van API's

Met Qlik Sense-API's kunt u analyses insluiten, gegevens optimaliseren en aantrekkelijke gebruikerservaringen creëren.