Offline gebruik beheren

Met offline gebruik kunnen gebruikers apps in persoonlijke, gedeelde of beheerde ruimten downloaden naar mobiele apparaten en deze gebruiken als ze offline werken. U kunt als tenantbeheerder de functie voor offline gebruik instellen voor alle gebruikers in de tenant.

Offline gebruik in- en uitschakelen

U kunt offline gebruik in- en uitschakelen onder Mobiel op de pagina Instellingen in de Beheerconsole.

InformatieHet uitschakelen van offline gebruik is alleen van toepassing op apps in gedeelde of beheerde ruimten. Apps in persoonlijke ruimten kunnen altijd worden gedownload.