Experimenten en ML-implementaties beheren

Tenantbeheerders kunnen experimenten en ML-implementaties beheren via de sectie AutoML van de Beheerconsole.

Voor informatie over het maken van experimenten en implementaties gaat u naar Machine learning met Qlik AutoML.

Taken stoppen of annuleren

In de Beheerconsole onder AutoML ziet u informatie over AutoML-taken. De tabel toont taken die momenteel worden uitgevoerd en die in de wachtrij staan voor modeltraining, implementatie en het genereren van een voorspelling.

U kunt de lijst filteren op taaktype en op gebruikersnaam.

1. Klik in de rij in de tabel Taken om een taak te stoppen of annuleren.

InformatieU kunt meerdere taken selecteren.
  2. Klik op Taak annuleren.

3. Klik op Bevestigen in het dialoogvenster voor het annuleren van de taak.