Qlik Sense implementeren en beheren

Qlik Sense-beheerders zijn verantwoordelijk voor het implementeren, configureren en beheren van het Qlik Sense-abonnement en de -omgeving. De omgeving van Qlik Sense SaaS biedt gecentraliseerd beheer om de acceptatie door gebruikers, de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van het systeem te garanderen.

Uw Qlik Sense-implementatie plannen

In deze sectie worden enkele belangrijke concepten en overwegingen beschreven die u helpen om uw implementatie te plannen, inclusief abonnementsopties, capaciteit en systeemvereisten.

Qlik Sense implementeren

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u Qlik Sense implementeert en uw abonnement beheert met behulp van het My Qlik-portal.

Qlik Sense beheren

In deze sectie wordt beschreven hoe u de Qlik Sense-tenant kunt beheren, inclusief gebruikers en bronnen, beveiligingsinstellingen en algemeen systeembeheer.